Версія для друку
П'ятниця, 12 травня 2023 19:07

Організація Об’єднаних Націй оголосила 12 травня Міжнародним днем здоров’я рослин

Головна мета – залучити якомога більшу аудиторію прогресивного суспільства як в світі так і в Україні до проблеми збереження здоров’я рослин, а саме надихнути їх на конкретні дії. Тож під егідою ООН, FAO у всьому світі проходитимуть різноманітні заходи спрямовані на захист рослин.

Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області  разом з ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» долучилася до даного проєкту та має на меті:

  • Розповіли про ризики фітосанітарної безпеки держав в цілому та здоров’ї рослин;
  • Донесли до якомога більшого кола людей розуміння важливості дослідження рослин для розвитку сільського господарства, садівництва, лісівництва, виробництва високоякісних продуктів харчування, нехарчової продукції рослинного походження та про роль рослин у збереженні навколишнього середовища.

Відповідно до програми присвяченої Міжнародному дню здоров’я рослин Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області  спільно  з  ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» з 26.04. по 12.05.2023 провели заходи у наступних локаціях:

  • В Устилузькій територіальній громаді відбулася зустріч з представниками громади;
  • У Володимирському центрі позашкільної освіти відбулася зустріч із відвідувачами шкільного віку;
  • В Оваднівській та Зимненській територіальній громаді - зустріч з представниками громади.
  • В ТОВ « П’ятидні» - зустріч з аграріями.
Переглядів 3015

Галерея зображень