24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>План призову юнаків із району виконано на 100%
    Понеділок, 18 червня 2018 16:26

    План призову юнаків із району виконано на 100%

    Традиційно робочий тиждень у райдержадміністрації розпочався із оперативної наради, яку очолила голова райдержадміністрації Наталія Василець. Зокрема, сьогодні, 18 червня 2018 року, розглянули звіт про роботу відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації.

    За словами керівника цього структурного підрозділу Юрія Ліщука, робота відділу була спрямована на попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

         - Протягом звітного періоду проводились заходи щодо підтримання готовності органів управління та сил районної ланки територіальної підсистеми  цивільного захисту до дій за призначенням у мирний час та в особливий період, - зазначив Юрій Іванович. - Протягом 2018 року відділом підготовлено та проведено 4 засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, де розглянуто 8 питань (6 – планових, 2 – позапланових). На  розгляд Комісії виносились актуальні питання захисту населення і територій району від можливих наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Рішення Комісії надсилались до виконання Устилузькому міському та сільським радам, начальникам спеціалізованих служб ЦЗ, керівникам підприємств, установ та організацій району.

             Також, за словами Юрія Ліщука, протягом року разом із Володимир-Волинським цехом телекомунікаційних послуг підготовлено пакет документів із питань оповіщення керівного складу органів  управління та сил районної ланки територіальної підсистеми цивільного захисту, населення про загрозу виникнення надзвичайної ситуації.

                Розроблений План зв’язку та План оповіщення керівного складу району у випадку загрози виникнення або виникнення НС та на період оголошення особливого періоду або мобілізації. На СЦВ (стійка циркулярного виклику)   заведено 32 абоненти керівного складу району.          Підготовано та затверджено головою райдержадміністрації Плани евакуації населення у разі виникнення пожежі на складах РАО в-ч 1008. Ці плани направлено в Оваднівську та Зимнівську сільські ради, так як їх населені пункти потрапляють в можливу зону ураження.

    Доповідач також наголосив, що зараз проводиться робота з плануванням  укриття  населення  у захисних спорудах,  ведеться облік та проходить робота по завершенню їх технічної інвентаризації або зняття з обліку,.

      Для укриття населення на території району діє мережа захисних споруд цивільного захисту, зокрема:

    - протирадіаційні укриття (ПРУ) – 14 шт. (укривається  2906 чол.) проведено інвентаризацію 9 споруд ЦЗ;

        - пристосовані під ПРУ       - 20 шт. (укривається  2047 чол).

    - Відділ постійно контролює питання утримання підрозділів місцевої пожежної охорони.  У стаціонарному режимі працює місцева пожежна охорона в Устилузькій міській, Бубнівській, Галинівській та Лудинській сільських радах. Планується, що в пожежонебезпечний літній період в районі будуть працювати пожежні підрозділи сільськогосподарських підприємств; ТзОВ “Луга” та ТзОВ “П’ятидні” за рахунок коштів підприємств, - резюмував Юрій Ліщук. - Проводиться робота щодо навчання населення правилам пожежної безпеки за місцем проживання. Цю роботу проводять працівники пожежно-рятувальної служби, працівники Устилузької міської та сільських рад.

    Не оминув увагою Юрій Іванович і питань мобілізаційної роботи Зокрема, стало відомо, що Уклала контракт на службу в Збройних силах України з початку 2018 року уже 21 особа, що є досить високим показником.

    Також відділ проводить роботу по взаємодії військових частин, що дислокуються на території району та міста з райдержадміністрацію, Устилузькою міською та сільськими радами й ОРВК; займається питаннями шефства над військовими частинами. 

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3531
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua