20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>У маленьких волинян буде персональна виставка картин
    Понеділок, 04 грудня 2017 16:31

    У маленьких волинян буде персональна виставка картин

    Серед засилля бюджетних питань та напрацювання робочих стратегій на 2018 рік, важливо приділити увагу найменшим волинянам, які своїм навчанням, творчістю, добром намагаються зробити цей світ кращим. Саме сьогодні, 4 грудня 2017 року, у день Введення до храму Пресвятої Богородиці, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик 

    Діти з особливими потребами, які навчаються за інклюзивною формою навчання, можуть стати прикладом для багатьох дорослих. Своїми картинами, які нині експонують у бібліотеці-філіалі №7 міста Луцька, учні першого класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №20 вкотре довели, що Україна має майбутнє.

    Координатор проекту, представниця батьківського комітету Natalya Gurkina зазначила, що діти дуже талановиті та окрім малювання освоюють економічну освіту, навчаючись у бізнес-школі. Спеціальна програма ПриватБанку дозволяє у доступній формі здобути базові знання про гроші, сімейний капітал, інвестиції, аби діти вже зі шкільної парти вміли раціонально використовувати фінансовий ресурс.

    Спільно з батьками, вихованці радо зустріли керівника найвищої виконавчої гілки влади в області аби якнайшвидше показати результати своєї творчості. Зупинилися біля кожної картини, адже всі вони – особливі, із своїми емоціями та кольорами. Учні розповіли про те, чим керувалися, коли створювали полотна, поспілкувалися просто і відверто.

    - Я дуже задоволений тим, що сьогодні побував у бібліотеці, зустрівся з дітками. Кожен із них намагався показати у цих картинах, цій виставці себе у якійсь мірі висловлюючи свої почуття. Кожному із нас, людям, які мають за собою відповідні зобов’язання, потрібно думати не тільки про бюджет, об’єднані територіальні громади, а й про те, якою буде Україна через десятки років і, дивлячись на ці картини, дітей я розумію, що майбутнє є, – резюмував Володимир Петрович.

    Опісля, голова облдержадміністрації залишив у книзі відгуків теплі слова вдячності діткам і зазначив: «Діти! Ви – наша радість. Ви – наше диво. Ваш В.Гунчик».

    Позатим, Володимир Петрович запропонував продовжити виставку дитячих робіт у приміщенні облдержадміністрації. Тож до Дня Святого Миколая маленькі художники матимуть іще один подарунок – офіційну демонстрацію своїх робіт вже у стінах найвищого виконавчого органу влади в області.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    відвідав благодійну виставку художніх робіт.

     

    Переглядів 4343
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua