16 вересня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 03 вересня 2024

    Під час чергового засідання Ради оборони заборонили проводити на території Волинської області масові заходи без відповідного погодження. Про це повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці.

    «Організаторам заходів потрібно буде звернутися до місцевого органу виконавчої влади не пізніше, як за 10 днів до дати його проведення», – зазначив очільник області.

    Якщо масовий захід відбуватиметься на території громади, необхідне погодження з відповідною районною військовою адміністрацією. Якщо це заходи обласного рівня, то з Волинською ОВА.

    «Таке рішення прийняли у зв’язку з безпековою ситуацією та у відповідь на випадки порушення громадського порядку, які мали місце нещодавно», – написав Юрій Погуляйко.

    Вівторок, 03 вересня 2024 13:52

    Відзначили трудовий шлях ювіляра

    3 вересня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць та депутат районної ради, радник голови районної державної адміністрації Андрій Нагорний привітали з 70-річчям Володимира Рожелюка та вручили йому Почесну грамоту голови обласної державної адміністрації.

    Ця нагорода є визнанням довготривалого й плідного професійного шляху людини, що майже четверть століття присвятив роботі на благо жителів нашого краю.

    Володимир Дмитрович Рожелюк працював з 1995 по 2019 роки заступником Нововолинського міського голови, секретарем Нововолинської міської ради трьох скликань, а також - депутатом Нововолинської міської ради п’яти скликань, будучи народним обранцем і по цей час.

    Про ситуацію, що склалась у Володимирському районі щодо сказу і організацію та проведення осінньої Кампанії по проведенню пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин на території Володимирського району говорили сьогодні, 3 вересня, на засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації, яке пройшло під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Фіщука.

    Як доповів начальник Володимирської районної державної лікарні ветеринарної медицини Юрій Савчук, за 8 місяців 2024 року виявлено 12 випадків сказу та 1 випадок африканської чуми свиней, стосовно яких були проведені передбачені у таких випадках необхідні заходи.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua