Версія для друку
Понеділок, 22 січня 2024 09:43

Шановні жителі району!

Вітаємо вас із Днем Соборності України!

Це свято, яке налічує понад сторічну історію, символізує одвічне прагнення населення заходу та сходу України жити у єдиній, соборній, вільній та незалежній Україні. Недарма оголошення Акту злуки УНР та ЗУНР відбулось 22 січня – рівно через рік після того, як Центральна Рада четвертим Універсалом оголосила про створення незалежної української держави.

І цей символічний в нашій історії день назавжди поєднає у собі мрію усього нашого народу – прагнення до волі та єдності на власній землі.

В часи, коли ми знову, як і сторіччя тому, відстоюємо свою незалежність та територіальну цілісність країни перед нащадками тих, хто у ті часи вогнем та мечем нищив Україну, єднання задля власного майбутнього та кращої долі прийдешніх поколінь є запорукою нашої перемоги. Гірка доля тих, хто сторіччя тому піддався на улесливу пропаганду московських зайд, хай буде нам уроком, який не дасть повторитися історичним помилкам.

Пам’ятаймо – в єдності наша сила та шлях до перемоги!

Разом вистоїмо та збережемо нашу рідну Україну єдиною, соборною, незалежною й рівною серед рівних у сім'ї європейських народів!

Слава Україні!


Начальник Володимирської                                                 Голова

районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

Переглядів 899