Версія для друку
Середа, 01 червня 2022 08:38

Звернення начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача з нагоди Дня захисту дітей

1 червня, у перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни. Порушення сусідньою державою-агресоркою усіх можливих прав дітей в Україні, в тому числі й права на життя, перекреслює усі здобутки цивілізованого світу у справі формування справедливого, чесного, гуманного та благополучного суспільства. Тому зупинити зло – наше основне завдання на сьогодні.

Українці мужньо стоять на захисті свого та європейського майбутнього, яке неможливе без щасливих дітей. Бо нам є кого захищати, є за кого боротись. І ми, дорослі, зробимо усе можливе, щоб наші діти жили у мирній, вільній, квітучій країні!

У важкий, але такий символічний  день захисту дітей бажаю благополуччя в кожну сім’ю, щасливих щирих дитячих очей, здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, взаємотурботи і порозуміння. Нехай воєнне лихоліття відійде далеко в минуле, щоб ми в любові і турботі ростили майбутні наші покоління. Віримо в перемогу добра, людяності та правди! Усі разом наближаємо переможне завтра заради наших дітей!


Начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач

Переглядів 6300