Версія для друку
Неділя, 08 травня 2022 19:24

У скорботний День пам’яті жертв Другої світової в останню путь провели Героя нинішньої війни

8 травня стало чорним днем для Литовезької територіальної громади – велелюдна процесія зібралась у селі Заставне, щоб в останню путь провести славного воїна Петра Царика, який поклав своє життя, захищаючи Україну. Віддати останню шану йому прибули бойові побратими, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач зі своїм заступником Віктором Фіщуком та головою Литовезької тергромади Оленою Касянчук,  односельці та мешканці усіх сіл громади.

Під звуки військового оркестру та з десятками синьо-жовтих прапорів провадили труну із загиблим через усе село. Востаннє для нього прозвучали залпи військового салюту. Плакали усі…

Петра Царика знали і поважали у рідному та сусідніх селах. Був чудовим чоловіком для дружини, люблячим батьком двох донечок, добрим сином і братом, майстром на всі руки, столярні вироби якого є чи не в кожній хаті у односельців. Пройшовши кілька років тому пекло АТО, після 24 лютого цього року Петро знову став на захист Батьківщини. Життя Героя обірвалось, та пам'ять про нього житиме вічно.

Переглядів 8296

Галерея зображень