Версія для друку
Субота, 08 січня 2022 14:42

Святкування в соборі Різдва Христового: богослужіння, колядки та церковна відзнака голові РДА

8 січня, у другий день світлого свята Різдва, голова райдержадміністрації Юрій Лобач відвідав святкове богослужіння та храмове свято, що відбулось у соборі Різдва Христового у Володимирі. У прославленні Божого народження єпископу Володимир-Волинському і Турійському Матфею співслужили владика Герман з Буковини та владика Тихон із Тернопільщини, священники з нашого міста і району. Серед гостей були також перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та настоятель римо-католицього храму святих Йоакима і Анни отець Лєшек Кошляга.

У цей урочистий день в соборі лунали не лише молитви святих отців та вірян, а й колядки у виконанні хористів, віншування від учнів храмової недільної школи.

Голова РДА Юрій Лобач привітав з Різдвом Христовим та Новим роком усіх прихожан, побажав їм надії, любові та непохитної віри, добра і злагоди на весь прийдешній рік, достатку і затишку в родинах та миру й спокою в державі. А владика Матфей виконав приємну місію та вручив очільникові району орден святого Юрія Переможця та Грамоту за віддане служіння Богові й Україні та жертовність у захисті добра і правди від Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Переглядів 5476

Галерея зображень