Версія для друку
Середа, 22 грудня 2021 08:37

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: спорудження спорткомплексу в Торчині

«Розбудова спортивної інфраструктури та популяризація здорового способу життя на Волині є першочерговим завданням облдержадміністрації, – зазначив голова ОДА Юрій Погуляйко на своїй сторінці в мережі «Фейсбук». – Саме тому цього року в області відбувається масштабне будівництво трьох спортивних об’єктів у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Один із них – спорткомплекс в смт Торчин Луцького району».

Наразі будівельники встановлюють конструкцію для дахового покриття в приміщенні, що призначене для проведення змагань. Також у тому ж залі передбачені трибуни для глядачів. Окрім того, всередині спортивного закладу майстри працюють над внутрішніми ремонтними роботами, а ззовні – утеплюють будівлю та оздоблюють її фасад. Детальніше ознайомитися із процесом будівельних робіт можна із фото.

Слід зазначити, що площа спортивного об’єкту становить понад 2 тисячі квадратних метрів. Загальна кошторисна вартість комплексу, зведення якого проходить «з нуля» – понад 27 млн гривень. Фінансування відбувається за кошти державного та місцевого бюджетів.

Завершити будівництво спортивного закладу планують у 2022 році. До слова, спорткомплекс у Торчині увійшов до попереднього переліку проєктів Волині, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР у наступному році.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 4033

Галерея зображень