Версія для друку
Середа, 25 серпня 2021 14:39

Засідала громадська рада при РДА

Минулого тижня відбулось засідання громадської ради при райдержадміністрації. За дорученням голови РДА Юрія Лобача перед представниками інститутів громадянського суспільства виступив його заступник Віктор Фіщук, уповноважений представляти райдержадміністрацію у співпраці із цим дорадчим органом. Посадовець розповів про структуру та повноваження Володимир-Волинської РДА. Інформування щодо структури та повноважень райради здійснив юрист цієї установи Микола Тихий.

Крім того, в ході засідання було розглянуті питання про делегування представників громадської ради до складу колегії РДА та виконкомів органів місцевого самоврядування району, затвердження складу комісій громадської ради, внесення змін про Положення про цей дорадчий орган, план роботи громадської ради.

Перед учасниками ради виступив також начальник управління Держекоінспеції Волинської області Олександр Кралюк, разом з яким було напрацьовано напрямки роботи громадської ради у сфері екології, зокрема, щодо впровадження у районі інституту громадських екологічних інспекторів.   

Переглядів 4044

Галерея зображень