Версія для друку
П'ятниця, 20 серпня 2021 15:53

Вітання голови РДА Юрія Лобача з Днем Державного Прапора України

Шановні мешканці Володимир-Волинського району, дорогі краяни!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України. Наш стяг - це не тільки символ, гордість і святиня, а ще й емблема країни, яка символізує її суверенітет, її незалежність.

Поєднання синього і жовтого кольорів в українській символіці має давнє походження. Жовтий – це колір безмежної хлібної ниви, золотої пшениці, достатку, а також це колір сонця, без лагідних променів якого неможливе життя. Синій  – це і безхмарне небо, і чиста вода українських річок і озер.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор. Саме тому День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Тож шануймо наш національний символ, єднаймося під його полотнищем у прагненні до миру, злагоди та розбудови нашої прекрасної держави! Зі святом!

Голова райдержадміністрації Юрій ЛОБАЧ

Переглядів 4255