Версія для друку
Четвер, 30 червня 2016 12:53

"Амбуків - моє рідне село"

Цікаву сторінку із життя амбуківців зуміла  показати Солдак Аліна, презентувавши  слайди про село, як працюють, готуються до свят, відпочивають його жителі. Ведучими свята і солістами були: Кисельова Іванна і Присняк Аліна. Дотепними жартами розважали Динь Богдан, Іродой Аліна. І були в цей день і  патріотичні пісні: «потрібна допомога моїй рідній землі» яку виконали  тріо: Глущенко Дарія, Добуш Вікторія, Морозюк Петро (наші онуки), які з’їхались до рідного села із різних міст: Одеси, Нововолинська, Устилуга.  «Село, моє село, найкраще місце на землі» - звучали з уст  вокальної групи: Лопатюк Ілони  і Софії, Походи Ангеліни, Кузнець Сюзанни, Горбань Богдани, Матвійчук Оксани. Зворушливо дарували пісні: Михальчук Світлана,  Іродой Аліна,  Мельник Тетяна .

Ще раз  розповіли і нагадали по В. Петрова, чиє ім’я носить одна із вулиць села і прикордонна застава. В цей день вшанували усіх ветеранів війни і праці , учасників бойових дій на території інших  держав, учасників АТО, хліборобів, людей, які працюють в сфері обслуговування жителів села. Згадали усіх іменинників, які народились у червні, ювілярів, ювілеї подружнього життя , одинадцятикласників, щоб гарно склалося життя у Фляк Оксани (були заручини). Дарували жителям села власні вірші, щирі поздоровлення, розваги. Долучились до свята гурт «Весільна забава» і упродовж цілого вечора, аж за обрій нестихали мелодії і пісні для жителів нашого села і його гостей .

Подякував за проведене  свято  депутат Устилузької міської ради- Фляк Анатолій, побажавши творчих успіхів і нових ідей у роботі. Масовий захід підготували  і провела Франчук Любов – завідувач клубу-бібліотеки села Амбуків разом із Котович Оленою – директором початкової школи, молоддю села. Жителі села вдячні усім, хто приймав участь у проведенні свята. Матеріал використовували із книжкової виставки «Згадай свій край», фотовиставки «Розповідає старе фото» та використовуючи інформації із ІНТЕРНЕТУ на комп’ютерах  програми Бібліоміст.

Переглядів 3313

Галерея зображень