16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 24 лютого 2022

    Дорогі мешканці Володимир-Волинського району! Сьогодні Росія розв’язала повномасштабну війну проти нашої країни, ворог порушив кордони, вторгся в Україну і вже встиг завдали чимало ударів. Українські Збройні сили були готовими і гідно зустріли окупантів. Та бойові дії тривають на всіх напрямках, загарбники прориваються до столиці, б’ють балістичними ракетами з території Білорусі! Попри все, ми віримо в українську армію! Тому тут, на місцях мусимо підтримати наших захисників відсутністю паніки, зібраністю, згуртованістю і логічною, чіткою поведінкою. Закликаю вас до цього!

    Держава Україна розірвала дипломатичні відносини з Російською Федерацією, яка підло напала на неї о 5-й ранку 24 лютого. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на брифінгу в Офісі Глави держави. Відсьогодні Україна та Росія – по різні боки світової історії, адже Російська Федерація стала на шлях зла.

    Артилерійський обстріл – один із найбільш небезпечних видів вогневого враження під час воєнних конфліктів, в результаті якого можлива велика кількість випадкових жертв серед населення. Про початок обстрілу ви можете дізнатися почувши віддалені звукипострілів, гуркіт та спалахи впуску ракет. Якщо ви почули свист снаряду (шурхіт), а через 2-3 секунди – вибух, одразу падайте на землю. НЕ ПАНІКУЙТЕ! Швидко і уважно озерніться довкола та знайдіть місце, де можна сховатися надійніше.

    Підготувати документи та їхні ксерокопії, в аптечку скласти ліки, які ви вживаєте регулярно, і базовий набір для першої домедичної допомоги — все необхідне зібрати в рюкзак. Як підготуватися до кризової ситуації, не панікувати та не стати жертвою дезінформації. Найбільш релевантні поради про те, як діяти у разі надзвичайної ситуації або війни. Документ презентував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, а до його створення долучилися ДСНС, міноборони, ЗСУ, громадські організації та український кризовий медіацентр.

    З громадян України, щодо яких нині діють обмежувальні заходи і які готові стати на захист суверенітету й територіальної цілісності держави та боронити країну у лавах Сил територіальної оборони, будуть зняті всі санкції. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час брифінгу в Офісі Глави держави. Президент акцентував: від кожного громадянина України нині залежить майбутнє українського народу.

    24 лютого у зв’язку із воєнним станом та переважною потребою у забезпеченні безперебійної роботи екстрених служб і військових підрозділів на території Володимир-Волинського району вводиться обмеження щодо видачі пального приватним автовласникам. Крім того, керівникам автозаправок доведено про необхідність створення запасу пального, яке у наступні дні можна видавати лише комунальним і державним установам, зокрема, медзакладам, рятувальникам, силовикам, військовим частинам. Також повідомляємо громадянам, що перелічені структури на автозаправках відтепер обслуговуються ПОЗА ЧЕРГОЮ! Просимо з розумінням поставитись до обмежень і таким чином підтримати тих, хто нас боронить! 

    Опублікований перелік захисних споруд, які знаходяться на території Володимир-Волинської міської територіальної громади. Захисні споруди, які перебувають у державній формі власності: ПРУ м. Володимир, вул.Княгині Ольги,5, Волинська філія ПАТ «ДПЗК України» Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів – місткість 50 осіб, площа 53,9 кв.м...

    Локачинська селищна рада опублікувала карту і список укриттів та рекомендувала визначитись з найближчим по доступності, а також роздрукувати цю інформацію інформацію або зберегти файли в мобільний телефон, щоб мати можливість поділитись із тими, хто не коритсується інтернетом. Керівництво громади закликає усіх зберігати спокій, запастись питною водою та перебувати поблизу власних домівок! Військовозобов'язаних оперативних резервів просять з'явитись у військкомат!

    До уваги мешканців колишнього Володимир-Волинського району! На території Володимирської, Оваднівської, Зимнівської та Устилузької територіальних громад розташовані будівлі різної форми власності. які можуть стати сховищами та укриттями на період надзвичайних ситуацій. Наразі вони уже відчинені. Ознайомтесь із їх переліком, визначте, яке зі сховищ найближче до вашого дому чи місця вашого перебування, продумайте найкоротший шлях, щоб у випадку загрози швидко дістатись до нього! Перелік адрес, за якими є підвали або укриття: 

    Наш найгірший ворог - паніка і фейки. Тому дуже прошу читати і вірити тільки перевіреній інформації! Уряд запустив спеціальний телеграм-канал з офіційної інформацією, щоб не було нагнітання і фейків. Приєднуйтесь до телеграм-каналу https://t.me/spravdi та отримуйте тільки правдиві новини! Також довіряйте ВИКЛЮЧНО офіційним джерелам: МО України https://www.facebook.com/MinistryofDefence.UA, Головнокомандувач ЗСУ https://www.facebook.com/CinCAFU, Офіс Президента https://www.facebook.com/president.gov.ua, Головне управління розвідки https://www.facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine, Центр стратегічних комунікацій - https://t.me/spravdi

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua